tuberkuloosi.fi

Etusivu » tuberkuloosi.fi  
 
tuberkuloosi.fi-sivuston ylläpitäjä on
Filha ry
Sibeliuksenkatu 11 A 1, 00250 Helsinki
puh 044 566 9034
www.filha.fi
facebook.com/filha-ry
twitter.com/filha_ry

Sivuston ovat luoneet Filha ry ja Hengitysliitto ry Tampereen tuberkuloosisäätiön ja Nummelan Parantolan tutkimussäätiön tuella.

tuberkuloosi.fi-sivusto on käännetty ruotsin, englannin, venäjän, viron, somalin, arabian, kurdin (sorani), kiinan ja darin kielille. Lisäksi tuberkuloosioppaita ja muita materiaaleja löytyy sivuiltamme muillakin kielillä.

Filha ry perustettiin jo vuonna 1907 nimellä Suomen tuberkuloosin vastustamisyhdistys. Vuodesta 2003 alkaen yhdistyksen nimi on ollut Filha ry, joka on lyhenne sanoista Finnish Lung Health Association. Filha toimii asiantuntijana ja kouluttajana tuberkuloosin ja keuhkosairauksien torjumiseksi. Filha on WHO:n yhteistyökeskus tuberkuloosin torjunnassa lähialueillamme.

Hengitysliitto ry on sosiaali- ja terveysalan järjestö, jonka tehtävänä on edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää. Hengitysliitto on hengityssairaiden edunvalvoja sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistäjä. Eri puolilla Suomea toimivien yhdistyksien toiminnassa on mukana hengityssairaita ja heidän läheisiään. Lisäksi liitto tuottaa kuntoutus-, koulutus- ja työllistämispalveluita kaikille suomalaisille.
www.hengitysliitto.fi

tuberkuloosi.fi -logo (jpg)
tuberkuloosi.fi -logo (jpg)

 

 

 

tuberkuloosi.fi qrcode
tuberkuloosi.fi qr-koodi (suomenkieliselle sivustolle)

 

 

 

 

 

 

 
Olemme siirtäneet palautelomakkeen omalle sivulleen.